Nyhet! Bestill en kvalitetsbil hos Reisetipset.net
Nå kan du bestille din egen bil for ferien direkte fra Reisetipset.net. Klikk her og du får bilen levert der du selv ønsker -over hele verden!


 
Nyhet! Valutakalkulator
I samarbeide med Forex Bank  kan vi her hjelpe deg med å regne ut hvor mye utenlandsk valuta du får får dine norske kroner:

 

Nyhet! Hotellsøk
Søk etter den byen du skal reise til og ev. land her:

By:

Land:


Google


Her har du mulighet til å få et svar på det du lurer på i forbindelse med din neste reise! Trenger du idéer til reisemål eller ønsker å vite hva som passer for akkurat deg? Les våre omfattende reisemålsguider og la oss lære deg om din destinasjon innen du ankommer! Du kan klikke på "reiselederne svarer" for å stille et spørsmål om reiser!

Oppdatertes hele dagen - Flere nyheter fra Webavisen.no

Spør reiselederne på sms!
Du kan nå stille spørsmål til Reisetipset på SMS! Send kodeord <Til Reisetipset> etterfulgt av ditt spørsmål og send til 2002. Du mottar vanligvis svar innen ett døgn. Dersom ditt spørsmål er for langt til en sms, skriv at du ønsker epost-adressen vår i en sms. En sms til Reisetipset koster kr. 10 som belastes din mobilregning.

Nye reisemålsguider er lagt ut for din inspirasjon!
Den info som legges ut om reisemålene er ment å gjøre det enklere for deg både når det gjelder valg av destinasjon og planlegging av din fremtidige reise. Vi anbefaler etter erfaring at det kan være en god idé å ha litt bakgrunnsinformasjon innen man setter avgårde.
> Mexico
> Se en oversikt over alle reisemålsguider

Ungdom? Reis dit andre ungdommer reiser!
Som reiseledere har vi erfaring med mange ulike grupper reisende. Ungdommer velger ofte reisemål med mer fart og spenning enn andre. Vi gir tips og råd til deg som er ungdom - hvilke steder du bør reise til og hva du bør gjøre!
> Les våre ungdomstips
Hva slags flyselskap er dette?
Charterselskapene flyr ofte med selskaper som man aldri før har hørt om. Det betyr ikke at man reiser med utrangerte og gamle "russerfly", men tvert i mot er turoperatørene kresne i valg av samarbeidspartnere som skal fly sine gjester. Vi har laget en oversikt over de aller fleste som reiser ut fra norske flyplasser.
> Les mer om flyselskapene